Verslo žinios - apie Gėrimų pramonės forumą bei situaciją gaiviųjų gėrimų rinkoje

Š.m. lapkričio 27 d. “Verslo žinių” pagrindinė dienos tema buvo apie situaciją gaiviųjų gėrimų rinkoje bei lapkričio 21 d. įvykusį, asociacijos “Lietuvos gėrimai” organizuotą, Lietuvos gėrimų pramonės forumą, kurio tema šiais metais buvo “Tvarumas gaiviųjų gėrimų pramonėje”. Straipsnyje cituojama asociacijos direktorė Gintė Levišauskaitė, tikrųjų narių atstovai: Vidas Komparskas UAB “Eckes -Granini Lietuva” rinkodaros vadovas, Jaakas Mikkelis UAB “Coca - Cola HBC” Lenkijos ir Baltijos šalių padalinio vadovas ir asociacijos partnerių “Nielsen” atstovas Justinas Bagdonavičius.

Gaiviųjų gėrimų rinka ir toliau stabiliai auga, kaip ir vartotojų pasitikėjimo indeksas. Dėl to pamažu keičiasi ir pirkėjams aktualiausios temos – nors augančios maisto kainos išlieka vienas didžiausių mūsų vartotojų rūpesčių, jo reikšmė mažėja, kaip ir nerimas dėl darbo vietos saugumo. Tuo pat metu lietuviams vis labiau rūpi jų sveikata ir vaikų gerovė. Tai – signalas ir gaiviųjų gėrimų gamintojams. Šiame segmente jau kuris laikas vyrauja sveikatos, natūralumo, ekologijos tendencijos ir šie dalykai vartotojams darosi vis aktualesni.

Daugiau apie tai “Verslo žinių” straipsniuose “Gaiviųjų gėrimų vartojimas atsigauna, bet gamintojams prireiks išradingumo”: https://www.vz.lt/pramone/2019/11/27/gaiviuju-gerimu-vartojimas-atsigauna-bet-gamintojams-prireiks-isradingumo?utm_source=nl&utm_medium=email&utm_campaign=naujienlaiskis-bendras&address=Z2ludGUubGV2aXNhdXNrYWl0ZUBnbWFpbC5jb20


IMG_8320 (1).jpg