Verslo žinios - apie Gėrimų pramonės forumą bei rinkos tendencijas

Š.m. vasario 1 d. “Verslo žinių” pagrindinė dienos tema buvo apie pokyčius gaiviųjų gėrimų rinkoje bei praeitų metų pabaigoje įvykusį, asociacijos “Lietuvos gėrimai” organizuotą, Lietuvos gėrimų pramonės forumą. Straipsnyje cituojama asociacijos direktorė Gintė Levišauskaitė, tikrųjų narių atstovai: Marius Gudauskas UAB “Eckes -Granini Lietuva” generalinis direktorius, Evaldas Vagnoris UAB “Coca - Cola HBC Lietuva” Baltijos šalių didžiųjų klientų prekybos vadovas ir Dovydas Stulpinas UAB “Putokšnis” generalinis direktorius bei asocijuoto nario SUN 365 vienas įkūrėjų Algirdas Zabarauskas.

Gaiviųjų gėrimų rinka pastaruoju metu auga, prie to prisidėjo ne tik sėkminga vasara bet ir patys gamintojai, puikiai prisitaikantys prie besikeičiančių vartotojų poreikių bei rinkai pristatantys vis daugiau sveikesnių gėrimų alternatyvų. Taip pat vartotojams šiandien rūpi ne tik gėrimo sudėtis ar skonio savybės, bet ir dėmesys aplinkosaugai. Daugiau apie tai “Verslo žinių” straipsniuose “Ilga vasara ir naujovės sustabdė gaiviųjų gėrimų rinkos kritimą” bei “Gaiviųjų gėrimų pramonėje grožio ir skonio nebeužtenka”.

https://www.vz.lt/agroverslas/maisto-pramone/2019/02/04/tendencijos-gaiviuju-gerimu-pramonejegrozio-ir-skonio-nebeuztenka?utm_source=nl&utm_medium=email&utm_campaign=naujienlaiskis-premium&address=Z2FicmllbGUuc2VyZW5pZW5lQGNjaGVsbGVuaWMuY29t&fbclid=IwAR3YF_lWZOLf2N7wX-b0wDv0IEOD9_vnVIlfrZwk00bpioVLDmi0ITKIGHI

Straipsnis VŽ.jpeg